WIJ ZIJN OXER SOCKS

Oxer socks

Oxer socks is een Nederlands familiebedrijf opgericht in 2010. Wij ontwikkelen, produceren en vermarkten paardrijsokken. Onze passie voor de paardensport, onze kennis van hoogwaardige textielmaterialen en onze focus op paardrijsokken maken ons uniek.

Wij zien het als onze missie om met onze producten het comfort én de prestaties van ruiters tijdens het paardrijden te verhogen.

Productie en ontwikkeling

Oxer socks producten worden volledig in-house geproduceerd en zijn ontworpen door ons Research & development team bestaande uit nederlandse en internationale dressur- spring-, eventing- en jachtruiters.

Onze paardrijsokken zijn vervaardigd op een unieke wijze om zo een optimale levensduur te garanderen. onze slim foot collection en cushion foot collection zijn gemaakt voor paardrijliefhebbers van alle niveau’s en kunnen het hele jaar door gedragen worden.

Slim Foot collection

Onze Slim Foot collection producten bevatten drie paar paardrijsokken die gemaakt zijn van de beste materialen. De producten uit deze collectie zijn ontworpen om uw prestaties tijdens het paardrijden te verhogen. Slim foot collection paardrijsokken voelen aan als een tweede huid en geven een optimale ventilatie. Producten uit deze collectie kunnen zowel in de zomer als tijdens de winter gedragen worden.

De slim foot collection sokken zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maken jouw persoonlijke look compleet. Slim foot collection paardrijsokken voelen aan als een tweede huid.

Cushion Foot collection

Onze Cushion Foot collection producten bevatten twee paar paardrijsokken die gemaakt zijn van de beste materialen. De producten uit deze collectie zijn ontworpen om het comfort en uw prestaties tijdens het paardrijden te verhogen. Cushion foot collection paardrijsokken hebben een badstof voetbed en geven een optimale ventilatie. Producten uit deze collectie kunnen zowel in de winter als tijdens de zomer gedragen worden.

De cushion foot collection sokken zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maken jouw persoonlijke look compleet. Cushion foot collection paardrijsokken verhogen het comfort.

INSPIREER PAARDENLIEFHEBBERS

Morgen Internet - Zorgeloos website