Over ons

OXERsocksoveronsOXER socks is sinds 2010 actief in de markt voor paardrijdsokken en bekend bij menig ruiter. De sok werd al snel na oprichting bekend en binnen korte tijd via meerdere kanalen verkocht. Met onze kwalitatief hoogstaande sok, eerlijke prijs en uitstekende service weten onze klanten precies wat ze van ons mogenverwachten.

OXER socks is opgericht om onze missie na te streven. Door onze speciaal ontworpen paardrijsok willen wij het paardrijden nog comfortabeler maken en zo de prestaties van onze ruiters verhogen. Een ruiter kan alleen op het hoogste niveau presteren wanneer alles perfect is. Naast de juiste rijbroek, blouses en laarzen zijn ook de sokken van een ruiter van groot belang.

We ontwikkelden dan ook de visie om de perfecte sok te ontwerpen voor ruiters.

Wij dragen onze visie uit door onze speciaal ontworpen sokken waarbij is gekozen voor hoogstaande materialen om het speciale OXER comfort te bieden. OXER bracht als eerste in Nederland deze speciaal ontworpen paardrijsok uit in de unieke OXER-kleuren.

Om een ultieme ervaring te bieden hebben wij er in 2016 voor gekozen om onze webshop te lanceren. Uitstekende kwaliteit, scherpe prijzen en een goede klantenservice kenmerken ons als bedrijf en dat komt ook via dit kanaal naar voren.

Door onze ervaring hebben wij een goed beeld van wat onze klanten van ons verwachten en proberen wij hier altijd onze producten op aan te passen. Door vaak contact te hebben met onze klanten op verschillende concoursen proberen wij te achterhalen wat onze klanten echt zoeken zodat wij ervoor kunnen zorgen dat met onze sok de prestaties van onze ruiters keer op keer te verbeteren.