Betalen bij OXER socks

Welke betaalmogelijkheden heb ik?

Bij OXER socks betaal je gemakkelijk en veilig. Zo maken wij gebruik van een ‘secure server’ waarmee je betalingsgegevens gecodeerd worden verstuurd. Letterlijk betekent dit dat je betalingsgegevens t.b.v. een betaling geheel afgeschermd zijn en zo onmogelijk door anderen gelezen of achterhaald kunnen worden.

Online betaalmogelijkheden

Bij OXER socks heb je meerdere betaalmogelijkheden: iDEAL, creditcard en PayPal.

iDEAL

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland vanwege het gemak en de veiligheid die iDEAL biedt. Het bedrag wordt direct van je eigen rekening afgeschreven en wij ontvangen een bericht zodra wij de betaling hebben ontvangen. Wij zullen het pakket direct versturen zodra wij de betaling hebben ontvangen.

PayPal

PayPal is wereldwijd één van de meest veilige betaalmethoden. Je gegevens blijven altijd privé en PayPal beschermt ook jouw aankopen. Als je niet ontvangt wat je besteld hebt zal PayPal het aankoopbedrag altijd vergoeden. Je kunt jouw bankrekening en/of creditcard koppelen aan je PayPal-rekening. Op deze manier bepaal je zelf hoe je betaalt en hoef je niet na te denken of er wel voldoende saldo op de PayPal-rekening staat. Meer informatie over PayPal vindt je hier

Credit card

Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling te betalen met je MasterCard of Visa creditcard. Je gegevens worden versleuteld via een SSL-verbinding waardoor deze volledig beveiligd zijn en nooit door derden gelezen kunnen worden.

Internetbankieren

Mocht je liever geen gebruik maken van bovenstaande betaalmethoden dan is het ook mogelijk om te betalen via internetbankieren. Vermeld dan wel je ordernummer bij de betaling zodat wij deze kunnen koppelen aan jouw bestelling.